Krajská liga mužů:
20. února 2024
A-tým
Petr Lukášek

Středa určí čtvrtfinálového soupeře

Zítřek bude dnem D v krajské lize dospělých. Na programu je poslední kolo, které sice již nemůže na složení osmičky týmů nic změnit, ovšem určí konečné pořadí a tím i složení jednotlivých dvojic. Podívejme se tedy, jak se situace vyvinula a o co se vlastně hraje.

Zatím máme jedinou definitivu - vítězem základní části a tím i nejlepší pozici pro play-off vybojovali hokejisté České Třebové. Ti tak budou nasazeni jako číslo 1. Zbytek je ovšem zahalen tajemstvím, které rozlouskne až zítřek.

Souboj o 2. místo
V tomto duelu bojujeme na dálku s týmem Hlinska. Ten má po nedělní výhře na našem ledě lepší vzájemné zápasy, ovšem stále máme k dispozici tříbodový náskok. Hlinsko by nás tak vystřídalo na druhém místě v případě, že nebudeme bodovat v Chocni, a tým z Vysočiny bude naplno bodovat na ledě v Lanškrouně. Jakákoli jiná situace nám zachová druhou příčku a soupeřem nám bude tým na 7. místě tabulky.
Zápasy ke sledování:
Choceň - Nové Město n. Met. (19:00)
Lanškroun - Hlinsko (19:00)

Souboj o 4. místo
Zde se rozhoduje mezi týmy Nové Paky a Chrudimi. Tuto pozici zatím drží Chrudimští, ti si ale svůj duel posledního kola již předehráli a nyní tedy pauzírují. Novou Paku čeká duel na domácím ledě s týmem Trutnova, jež se letos do play-off nepodívá, ale určitě nedá svoji kůži v souboji s lokálním rivalem zadarmo. Bilance vzájemných zápasů je mírně nakloněna týmu z Nové Paky, tomu tedy stačí k posunu na 4, místo zisk dvou bodů.
Zápasy ke sledování:
Nová Paka - Trutnov (18:00)

Souboj o 6.-8. místo
Tento minisouboj je pro nás velmi zajímavý, vzejde z něj totiž náš soupeř pro čtvrtfinále. Aktuálně se týká tří týmů - 6. Moravská Třebová (61 bodů), 7. Litomyšl (58 bodů), 8. Nový Bydžov (56 bodů). Vzhledem k tomu, že Litomyšl má lepší bilanci ze vzájemných duelů s Moravskou Třebovou, může tak skončit buď na 6. místě, ale také
i na 8. mistě, neboť má horší bilanci s týmem Bydžova. Moravská Třebová tak skončí buď na 6. či 7. místě, Litomyšl může obsadit 6., 7., nebo i 8. místo, Nový Bydžov může skončit 7. či 8. Zápasy těchto tří týmů tak jsou pro nás velmi důležité.
Zápasy ke sledování:
Polička - Moravská Třebová (18:30)
Nový Bydžov - Česká Třebová (19:00)
Třebechovice - Litomyšl (19:00)

ZÁPASY POSLEDNÍHO KOLA MŮŽETE ONLINE SLEDOVAT NA WEBU ONLAJNY.CZ
https://www.onlajny.com/league/index/id/3821?date=...