Krajská liga mužů:
07. dubna 2024
Mladší žáci
Petr Řehounek

MLADŠÍ ŽÁCI NA TURNAJI V ČESKÉM TĚŠÍNĚ

Po odehrání všech mistrovských zápasů této sezóny, vyrazili o prodlouženém velikonočním víkendu mladší žáci našeho klubu na turnaj do Českého Těšína. Na turnaj bylo přihlášeno celkem šest týmů od nás i ze zahraničí.V Českém Těšíně nás čekali týmy HC Vlci Český Těšín, HCM Jaroměř, JKH GKS Jastrzebie, HC Bulls Vranov, MŠK Půchov.

V pátek ráno v den odjezdu jsme museli řešit nečekaný problém a to, že nám onemocněl náš gólman. Naštěstí se nám podařilo sehnat náhradníka a tak jsme se mohli vydat směrem Český Těšín. V sobotu nás čekali nelehké zápasy ve skupině a jelikož jsme se umístili na druhém místě, tak večer jsme odehráli ještě čtvrtfinálový zápas se třetím týmem z druhé skupiny. Čtvrtfinále naši borci zvládli na výbornou a tak s příjemným pocitem vítězství jsme šli v klidu spát a těšili se na nedělní zápasy playoff. V nedělních zápasech se nám už příliš nedařilo. V semifinále jsme narazili na výborně připravené Slováky z Půchova a do vytouženého finále jsme přes ně nepostoupili. V boji o třetí místo nás čekala Jaroměř, které jsme také podlehli. Finále si zahráli oba týmy ze Slovenska. Na nás zbylo nejméně oblíbené 4. místo. Kluci byli zklamaní, ale ostudu našemu klubu rozhodně neudělali. Všichni víme, na čem je potřeba zapracovat a výsledky se určitě dostaví.

Z turnaje jsme si odvezli další zkušenosti do budoucího hokejového života a spoustu zážitků s kamarády.

Na turnaji v Českém Těšíně se nám všem velmi líbilo a chtěli bychom poděkovat pořádajícímu klubu za výbornou organizaci celé akce. V budoucnu se těšíme nashledanou na nějakém dalším turnaji.

Za celou úspěšnou sezónu bych chtěl poděkovat všem klukům, rodičům, trenérům a našemu klubu.

Za sebe říkám, že sezóna byla rozhodně úspěšná, protože jsme v krajské soutěži obsadili pátou příčku ze čtrnácti klubů. Celý náš tým jsou borci z TJ Spartak, kteří jsou odchovanci našeho klubu.

Sportu zdar a hokeji zvlášť!

Petr Řehounek, vedoucí ml. ž.